បង្ហោះ មាតិកា នឹង ផ្លាស់ទី ទៅ ថ្មី បង្កើត អាល់ប៊ុម. អ្នក ត្រូវតែ បង្កើតគណនី ឬ ចូល ប្រសិនបើ អ្នក ចង់ ទៅ កែសម្រួល អាល់ប៊ុម ពេលក្រោយ នៅលើ.